Boken

Idag blev jag författare på riktigt

Nu är det på riktigt! Idag kom det ett rykande färskt förhandsex av boken budat hem till mig från förlaget. För första gången håller jag den i min hand och ser det konkreta resultatet av två års slit. Trots att jag vet vad som står på varenda sida, kunde jag inte låta bli att bläddra fram och tillbaka för att se hur texten ser ut ”på riktigt”. Det är något speciellt med hur orden och meningarna tar plats i den speciella form som enbart en bläddringsbar bok med en litteraturosande layout kan erbjuda.

Snyggt omslag av Johannes Molin, skarpt redaktörande av Ulrika Åkerlund och smart förläggande av Martin Kaunitz. Ni ska ha mycket cred för slutresultatet! Men framför allt ska jag nog tacka Emma för hennes tålamod. En make som smiter iväg för att skriva bok och fastnar vid datorn är inte alltid lätt att ha att göra med. ”Ska bara, ska bara, ska bara skriva en rad till innan jag är klar”, har jag väl sagt någon gång för mycket.

Med en riktig bok i min hand är det över för den här gången. Med en riktig bok i min hand känner jag mig nästan som en författare. På riktigt.

Annonser

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Beställ boken!

Köp den här!

Hur köper man billigt och säljer dyrt? Varför blev boendet en livsstil? Hur stabila är bopriserna egentligen?

Hög på Hus på Twitter

Annonser
%d bloggare gillar detta: