Bok

Alexander Norén, ekonomijournalist på SVT, guidar dig genom bostadsaffärens alla steg. Han berättar om den egna bostadskarriären som gått via en hyresrätt i Huvudsta till drömvillan i Bromma, och framförallt om de oumbärliga tips du som köpare behöver för att hitta det perfekta boendet till rätt pris. Norén reder ut vilka psykologiska faktorer som styr vid en budgivning och förklarar vad som kan höja värdet på ditt nuvarande boende.

Kan Fredrik Wikingssons närvaro på en husvisning få priset att gå upp ytterligare några hundra tusen kronor? Hur hittar du som säljare den bästa mäklaren? Och hur förbereder du dig bäst inför en visning?

HÖG PÅ HUS slår hål på flera av bostadsmarknadens myter. En ordentlig budgivning är till exempel inte bara bra för säljaren, även köparen kan vinna på att många är med i leken. Samtidigt som det är en handbok i konsten att lyckas med bostadsaffären är det en personlig betraktelse med självironisk udd riktad mot de senaste årens fixering vid det perfekta boendet.

Har du läst boken och vill ha tips på mer litteratur och forskning inom området? Titta här och här.

Diskussion

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pingback: Idag blev jag författare på riktigt! « alexander norén - mars 5, 2012

  2. Pingback: Jakten på det perfekta livet « alexander norén - augusti 29, 2012

Beställ boken!

Köp den här!

Hur köper man billigt och säljer dyrt? Varför blev boendet en livsstil? Hur stabila är bopriserna egentligen?

%d bloggare gillar detta: